SeneCura je partnerem projektu (URO)logické kroky ke zdraví

V pátek 28. 9. 2018 se v příjemném a neformálním prostředí parku Ladronka uskutečnilo zábavně-osvětové odpoledne. První ročník projektu pořádaného Českou urologickou společností (URO)logické kroky ke zdraví se setkal s velkým ohlasem a navštívilo ho přes 2,5 tis. návštěvníků. Urologie je obor, který může pomoci mnohem víc, než „jen“ s řešením inkontinence, nebo pánům při potížích s prostatou. (URO)logické kroky ke zdraví vás zvou k neformálním konzultacím s lékaři a odborníky. Bez objednávání. Bez čekání. Odborníci s různým zaměřením v jeden čas na jednom místě.
Akce se zúčastnili odborníci z oboru urologie, kteří měli připravené odborné přednášky. Mezi vystupujícími jste mohli slyšet prof. MUDr. Marka Babjuka, CSc.; MUDr. Michaelu Matouškovou, MUDr. Marcelu Čechovou, MUDr. Petra Klézla, MUDr. Jana Trachtu a doc. MUDr. Romana Zachovala, Ph.D. Hosté se mohli v areálu setkat i se speciálními sekcemi, jako jsou například: inkontinence, dětská problematika, infekce, močové kameny a nádorová onemocnění.
Také zde byl k vidění ultramoderní operační systém da Vinci, který budil velký zájem. Celým odpolednem návštěvníky provedli moderátoři Ivana Jirešová a Josef Melen, o zábavu se postarali přední čeští umělci.
Společnost SeneCura je jedním z partnerů této ušlechtilé myšlenky. Prosíme, myslete na prevenci i v této citlivé oblasti a překonejte stud o ní mluvit. Jde o vaše zdraví!

 

 

 

 Další článek