Projekt Příběhy pečujících

Byli jsme požádáni, abychom podpořili nový krátkodobý projekt „Příběhy pečujících“. Jeho cílem je ukázat na práci lidí, kteří v domovech a centrech pro seniory pečují o své klienty. Hledají se příběhy laskavosti, pomoci, soucitu, ale i rozveselení a obyčejné lidskosti. Hledáme ty, kteří mění malými každodenními skutky, ale i jedním velkým a neobvyklým činem, životy starých lidí k lepšímu. Ty, pro které je jejich práce posláním.

Můžete nominovat člověka, který svým přístupem mění životy starých lidí k lepšímu. Ať už den za dnem mravenčí a osobní prací, nebo jedním velkým a neobyčejným lidským skutkem.
Šanci vyprávět nám jeho příběh máte prostřednictvím jednoduchého formuláře do konce května ZDE: https://jeziskovavnoucata.rozhlas.cz/pecovatel/nominovat . Prvních tři sta pečujících obdarujeme jedinečným tričkem s motivem zdravotníků a pečovatelů superhrdinů z pera českého kreslíře Štěpán Mareš. Vybrané příběhy budou zveřejněny na webu Ježíškových vnoučat, facebooku, ale i ve vysílání Český rozhlas. Tak, aby se o nich dozvědělo co nejvíce lidí. Aby byli inspirací ostatním i pozitivním zrcadlem české geriatrie❤️.

Jako rodiny našich klientů a přátelé našich domovů určitě víte nejlépe, čí příběh byste chtěli vyprávět ostatním.

Cílem je ukázat úžasnou práci pečujících.

Děkujeme za vaši podporu!

Tým SeneCura

 Další článek