Nové číslo našeho SeneCura Magazínu

Milí čtenáři

 

S radostí Vám přinášíme „vánoční“ vydání našeho tradičního SeneCura Magazínu. Tentokrát nám přináší možnost ohlédnout se zpět do teplých letních měsíců, kdy naše domovy po celém Česku ožily hlavně díky Zahradním slavnostem a Dnům otevřených dveří. Díky nim jsme mohli přivítat zajímavé hosty a zároveň potěšit naše klienty.

Zatímco respekt a úcta k lidem ve stáří je naší základní hodnotou, myslíme i na ty, kteří jsou na počátku života. Proto jsme moc rádi, že v prostorách SeniorCentra v Chrudimi našel své místo zcela nový babybox pro odložené novorozence. Slavnostně jsme jej otevřeli na podzim ve spolupráci se spolkem Babybox, který se v České republice jejich budování věnuje.

V srpnu se svého oficiálního otevření dočkalo také SeniorCentrum Humpolec, které je prvním příkladem spolupráce soukromého a veřejného sektoru v sociální oblasti.

Rádi bychom pogratulovali všem našim skvělým zaměstnancům k novým oceněním a certifikacím. Ať už se jedná o SeneCura Awards, ceny za výjimečný přínos, které si odnesli pracovníci nejrůznějších profesí. Nebo Značky kvality, jež získala naše SeniorCentra v Telči, Šanově, Kolíně a Chrudimi. Více informací k tomuto tématu naleznete hned v úvodních článcích Magazínu.

Vážení klienti, zaměstnanci a partneři, rok 2022 nám znovu přinesl řadu nových výzev. Věříme, že týmovou spoluprací a díky víře v naše hodnoty je překonáme se stejnou lehkostí jako ty v posledních dvou letech.

Celé číslo si můžete přečíst zde.

Rádi bychom Vám i Vašim rodinám popřáli krásné prožití Vánoc a vše nejlepší do nového roku 2023!

 

SeneCura

 

Předchozí článekDalší článek