Sestra roku: Další úspěch pro SeneCura v České republice

V prestižní celostátní soutěži Sestra roku v kategorii Sestra v sociálních službách se na krásném třetím místě umístila Hana Prchalová, naše vrchní sestra ze SeneCura SeniorCentra Slivenec! Jde o další úspěch značky SeneCura po nedávno získaných 3 Značkách kvality a to celkem z 5 udělovaných letos za celou Českou republiku.

Slavnostní vyhlášení soutěže se uskutečnilo včera 11. října na galavečeru 22. ročníku v kinosále Lucerna. Moc děkujeme Hance za reprezentaci naší firmy a všem účastníkům soutěže moc gratulujeme! Všechny soutěžící spojuje úžasná vlastnost, a to, že myslí na druhé. Ať už na samotné pacienty/klienty, tak na svůj tým, o který se mohou opřít.

Její lidský přístup ke klientům, jejich rodinám, ale i zaměstnancům a lidem v jejím okolí vypovídá, že má srdce na dlani, umí povzbudit, podpořit či podat pomocnou ruku. A hlavně umí naslouchat. Dokáže být oporou v nelehkých okamžicích a ve chvílích pohody a radosti je její společnost radostí pro duši a lidské vztahy,“ oceňuje ředitel SeniorCentra ve Slivenci Lukáš Stárek. 

Sestra roku je rozdělena do kategorií Sestra v přímé ošetřovatelské péči, Sestra v sociálních službách a dále se oceňuje Sestra za celoživotní přínos a vyhlašuje se vítěz veřejné ankety Sestra mého srdce.

“Moc děkujeme Hance za skvělou reprezentaci naší firmy a všem účastníkům soutěže upřímně gratulujeme! Jsem velice hrdá na to, že máme takového inspirativního člověka v našem týmu, “  komentuje ocenění provozní ředitelka SeneCura Věra Husáková. 

Záštitu letošního ročníku soutěže udělil ministr zdravotnictví Vlastimil Válek. Vítěze prvních dvou kategorií pak vybírala odborná porota. Vystoupil Pavel Vítek s hity jako je Nádherná, nebo Veď mě dál cesto má.

Hance všichni gratulujeme a přejeme jí mnoho další úspěchů! Jsme opravdu hrdí, že je členkou naší velké SeneCura rodiny.

Předchozí článekDalší článek