Představujeme nové číslo SeneCura Magazínu

Milí čtenáři,

jsme rádi, že vám můžeme přinést letošní druhé vydání SeneCura Magazínu. Najdete v něm tradičně zajímavé informace z naší společnosti a krásné příběhy a momenty ze života klientů v našich SeniorCentrech SeneCura.

Uvědomujeme si, že nejdůležitějším stavebním kamenem
kvality péče jsou naši zaměstnanci, jejich průběžné a cílené vzdělávání a oceňování. Proto se v tomto čísle dočtete, co v tomto směru pro naše zaměstnance děláme a kdo z našich kolegů vyhrál SeneCura Award 2023. Letošní podzim byl pro SeneCuru bohatý i na získaná ocenění a certifikace – další naše SeniorCentra získala Značku kvality a certifikaci Equalin. Představíme vám také kolegyni, která vyhrála 3. místo v celostátní soutěži Sestra roku. V druhé části Magazínu vám přinášíme ohlédnutí za aktivitami s našimi klienty, které již neodmyslitelně patří k životu v našich domovech.

Nový rok 2024 už klepe na dveře a proto bychom vám všem, našim klientům, jejich rodinám, zaměstnancům, partnerům, představitelům státní správy a samosprávy chtěli poděkovat za spolupráci v rámci celého letošního roku. Ze srdce vám přejeme hodně zdraví a láskyplné klidné Vánoce, strávené v kruhu vašich nejbližších.

Online verze je dostupná v tomto odkazu.

Předchozí článekDalší článek